U n n i n o x

Lavasteengrill G65GP20B

  • Product Code : G65GP20B
  • Model Code : Unnicooking

• 2x Braadrooster in gietijzer, afmetingen 330×500 mm. • Afmeting: 700 x 650 x H300mm • Braadrooster in de hoogte regelbaar. • Gasverwarming door middel van R.V.S. branders met gestabiliseerde vlam. • Temperatuurregeling doormiddel van een gaskraan.

kW 11
Dimensions (mm) 700x650x300
Weight (kg) 59
Power 1/2 Gas Inlet

Stap in de wereld van culinaire perfectie met de UnniCooking 650 LINE lavasteengrill, waar de kunst van koken naar een hoger niveau wordt getild. Deze grill is speciaal ontworpen om jouw culinaire creaties naar nieuwe hoogten te tillen en biedt een efficiënte en veelzijdige kookervaring, waardoor het de ideale keuze is voor restaurants, cafés en andere horecagelegenheden die alleen het allerbeste nastreven.

 

De UnniCooking 650 LINE lavasteengrill is uitgerust met geavanceerde technologie die de kookervaring naar een nieuw niveau tilt. De krachtige RVS brander met gestabiliseerde vlam en piëzo-ontsteking zorgt voor een betrouwbare en consistente warmte. Met de eenvoudig instelbare robuuste draaiknop heb je volledige controle over de verhitting, waardoor je je gerechten tot in perfectie kunt bereiden.

De lavasteengrill maakt grillen een waar genot, of je nu vlees, vis of groenten wilt bereiden. De lavastenen zorgen voor een gelijkmatige warmteverdeling en voegen een authentieke, rokerige smaak toe aan je gerechten, waardoor je gasten versteld zullen staan van de heerlijke smaak.

Met de UnniCooking 650 LINE lavasteengrill kun je jouw culinaire visie tot leven brengen en de meest veeleisende fijnproevers tevredenstellen. Deze grill is gebouwd om te presteren, duurzaamheid en betrouwbaarheid te bieden, zodat je met vertrouwen kunt koken en keer op keer perfecte resultaten kunt behalen.

Kies voor de UnniCooking 650 LINE lavasteengrill en ontdek een nieuwe wereld van smaakvolle mogelijkheden. Laat je creativiteit de vrije loop en maak indruk op je gasten met culinaire hoogstandjes die de norm ver overstijgen. Investeer in kwaliteit en laat je keuken schitteren met deze prachtige lavasteengrill, die het hart zal worden van elke culinaire meesterwerk dat je creëert.

Lavasteengrill G65GP20B