U n n i n o x

Gasfriteuse FRT-G02

  • Product Code : FRT-G02
  • Model Code : Unnicooking

Vervangend artikel voor BG-fr10

kW 27
Dimesions (mm) 400x760x850x1110
Liter 21
Weight (kg) 78
Power 1/2 Gas Inlet

eze hoogwaardige gasfriteuse van UNNINOX is volledig vervaardigd uit RVS en heeft 1 grote kuip met een inhoud van 21 liter. Het apparaat is voorbereid op aardgas en wordt geleverd inclusief 2 halve manden.

Let op, de friteuse wordt geleverd zonder deksel.

 

Ontdek de kracht en efficiëntie van de Hoog Rendement Gas Friteuses van Unni-Cooking. Deze friteuses zijn ontworpen om jou de perfecte frites te bezorgen, zelfs tijdens de drukste momenten. Met hun indrukwekkende snelheid en capaciteit, zorgen ze ervoor dat je moeiteloos grote hoeveelheden knapperige frites kunt bereiden.

De Hoog Rendement Gas Friteuses van Unni-Cooking zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van professionele keukens. Ze zijn uitgerust met geavanceerde branders en een efficiënt verwarmingssysteem, waardoor ze snel opwarmen en een constante temperatuur behouden. Dit betekent dat je in een mum van tijd kunt beginnen met bakken en altijd kunt rekenen op een gelijkmatige en krokante textuur van je frites.

Met de grote capaciteit van de friteuses kun je grote hoeveelheden frites tegelijkertijd bakken, waardoor je de drukte in je horecagelegenheid moeiteloos aankunt. Of het nu gaat om een drukke lunch, een avonddiner of een evenement, met de Hoog Rendement Gas Friteuses van Unni-Cooking ben je altijd klaar om aan de vraag naar heerlijke frites te voldoen.

Naast hun uitstekende prestaties en efficiëntie, blinken de friteuses ook uit in gebruiksgemak en duurzaamheid. Ze zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen intensief gebruik en eenvoudig te reinigen zijn. De friteuses zijn voorzien van handige functies, zoals een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel en een veiligheidsmechanisme dat oververhitting voorkomt.

Kies voor de Hoog Rendement Gas Friteuses van Unni-Cooking en ervaar de perfecte combinatie van snelheid, kwaliteit en capaciteit. Met deze friteuses zul je keer op keer heerlijke, knapperige frites serveren aan je tevreden klanten. Investeer in de beste apparatuur voor jouw horecazaak en verhoog de productiviteit en kwaliteit van je frituurbereidingen.

Upgrade je frituurervaring met de Hoog Rendement Gas Friteuses van Unni-Cooking en geniet van perfect gebakken frites, elke keer weer!

Gasfriteuse FRT-G02